Samen leren maakt je samen sterker

De kracht van een kleine groep

Remedial teaching in een groep betekent samen groeien. Fourelle heeft dan ook een sterk geloof in de kracht van leren in een kleine groep. De ervaring leert dat kinderen met en van elkaar leren krachtig werkt. Zowel op resultaten als motivatie.

Groeps-RT in de praktijk

Vanuit de eigen praktijkruimte in Breda bieden Karin & Karin groeps-RT aan. Houd de website, nieuwsbrief en facebookberichten in de gaten voor het aanbod van nieuwe groeps-RT: er wordt voortdurend ingespeeld op nieuwe hulpvragen.

  • Rekengroep op woensdag van 15.15 – 16.00 uur voor kinderen van groep 4 t/m 8 die op een speelse manier aan hun reken hulpvragen willen werken, samen met anderen.
  • Groeps-RT voor middelbare scholieren op woensdag van 16.15 -17.00 uur, voor middelbare scholieren die op zoek zijn naar een manier van leren die goed bij ze past. Waardoor ze efficiënter en met meer plezier (minder tegenzin??) hun schoolwerk doen.
  • Opfrisochtenden in de laatste week van de zomervakantie om kinderen met meer zelfvertrouwen en plezier aan het nieuwe schooljaar te laten starten.

Nieuw: Karin & Karin bieden groeps-RT op school

Groeps-RT op eigen schoollocatie

In 2021 zijn Karin & Karin gestart met het verzorgen van groeps-RT op school. Samen met de school wordt de inhoud van de groeps-RT bepaald. Zo wordt tegemoetgekomen aan de verschillende leervoorkeuren van de leerlingen door het inzetten van spelvormen, bewegend leren, samenwerken, het maken van werkbladen en het zoeken naar de Gouden momenten iedere week. Zo voldoen we aan de ontwikkelingsbehoeften op zowel cognitief-, executief- als sociaal-emotioneel vlak.

Klik hier voor meer informatie over Karin & Karin.