Eén plus één is drie

Gebundelde kracht van Karin & Karin

Karin Bakkeren werkt intensief samen met remedial teacher Karin Engelen. Naast het aanbod van groeps-RT, is er regelmatig gezamenlijk inhoudelijk werkoverleg. Onder de naam Karin & Karin worden o.a. informatiebijeenkomsten over leer- en gedragsonderwerpen verzorgd. Daarnaast is er eens in de 6 weken intervisie met een groep RT-ers in Breda. Karin & Karin is gevestigd in het Backer & Rueb gebouw aan de Speelhuislaan in Breda.

Groeps-RT op scholen

Karin & Karin verzorgen groeps-RT op scholen. De inhoud van de groeps-RT wordt samen met de school bepaald. Op deze manier wordt tegemoetgekomen aan de verschillende leervoorkeuren van de leerlingen door het inzetten van spelvormen, bewegend leren, samenwerken, het maken van werkbladen en het zoeken naar de Gouden momenten iedere week. Zo wordt steeds voldaan aan de ontwikkelingsbehoeften op zowel cognitief-, executief- als sociaal-emotioneel vlak.

Geïnteresseerde scholen en schoolbesturen kunnen contact opnemen met karinenkarin@rtbreda.nl om te kijken wat Karin & Karin voor hen kan betekenen.

Klik hier voor Facebook Karin & Karin.

Klik hier voor website Karin & Karin.